(Last Updated On: 28. juni 2021)

Sport: Stevnsbladet har bedt formanden for AIK 65 Strøby, Carsten Larsen, vurderer Danmarks kamp mod Rusland.

Formanden for AIK 65 Strøby Fodbold, Carsten Larsen, har lutter roser til det danske landshold. (Foto: Kristian Buchmann)

Carsten Larsen, hvad var kampens højdepunkt?

Det var en fantastisk kamp, så det er svært at svare på. Overordnet set var det nok samspillet mellem forsvarskæderne og angriberne. Ser vi på de flotte mål, så var mål 2 af Yussuf Poulsen nok det afgørende i kampen. Men unge Damsgaard gjorde det godt, og Joakim Mæhle er jeg vildt imponeret af, og så elsker jeg langskud, som det Andreas Christensen præsterede.

Var det det rigtige hold som vandt?

Det var fuldstændig som det skulle være. Danmark spillede jo også flot teknisk fodbold mod Belgien. Det er et stærkt og dygtigt hold. Jo, det var velfortjent.

Hvor viste Danmark styrke og hvor svaghed?

Holdet viste faktisk ikke svaghed. Og holdet er styrken. De to kæder bagi, forsvaret og midtbanen, viser stor klasse, og deres arbejde forstærker angrebet. Det er et hold som hænger godt sammen og udgør en sammentømret styrke.

Hvis du var landstræner, hvad ville du have gjort anderledes?

Næ, det ville jeg ikke. Kasper Hjulmand er meget dygtig og gør det rigtigt godt. Han tager kloge beslutninger, som at tage en spiller ud når han får gult kort. Jo, han tænker hele tiden fremad. Han er nok en af Danmarks mest fagligt kompetente landstrænere. Han er sgu god.

Hvor langt vil Danmark gå?

Jeg er sikker på at vi vinder over Wales den 26. juni. Dem skal vi kunne slå. Og så kan det selvfølgeligt blive svært. Men det ligner en kvartfinale. Det vil være ret flot.

sky

 

Se også formanden for Store Heddinge Boldklub, Mikkel Hoffmann-Rasmussens vurdering af: Danmarks kamp mod Belgien 

Skriv en kommentar