(Last Updated On: 8. august 2022)
Johnny Thorsen (th) fik overrakt det flotte diplom. (Foto: Camilla Larsen)

Strøby: Igen i år rullede DBU’s fodboldskole boldene ud på plænerne ved Strøby Idrætscenter. AIK 65 Fodbold har været med hele vejen, siden DBU i 1993 lancerede fodboldskole i børnenes sommerferie, og det var således 30. gang, at klubbens trænere og frivillige havde fornøjelsen at tage i mod en masse unge fodboldspillere, både drenge og piger.

Onsdag i sidste uge, den 3. august fik fodboldskolen i AIK 65 Fodbold fint besøg fra DBU. Her kiggede Jens Peter Sørensen fra DBU Sjælland forbi, og med sig havde han et diplom for at markere 30 års jubilæet. Det flotte diplom blev overrakt til Johnny Thorsen, som har været i klubben i noget, der ligner en menneskealder og har stået for fodboldskolen de sidste mange år.

Der var deltagelse fra i alt 55 glade børn hele ugen, og deltagerne kom fra både Strøby, Strøby Egede, Vallø, Køge og Herfølge. Endda en dreng fra Tyskland havde fundet vej, mens han var på besøg hos sine bedsteforældre.

Idéen med DBU’s fodboldskole er, at her er der plads til alle børn, som gerne vil tilbringe en uge i sommerferien med deres kammerater eller lære nye venner at kende. Det er en uge fuld af anderledes og udfordrende træningsøvelser, og det hele foregår i et trygt miljø, hvor alle tør tage chancer, begå fejl og prøve kræfter med svære tekniske detaljer i spillet.
rmh

 

Der blev for 30. gang afholdt fodboldskole i AIK 65 Strøby, hvor 55 aktive og fodboldglade børn deltog. (Foto: Camilla Larsen)

 

Skriv en kommentar