(Last Updated On: 26. januar 2018)

Det var en veloplagt borgmester og udvalgsformand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme der besøgte Højager Belysning i Hårlev. (Privatfoto)

Hårlev: Borgmester, Anette Mortensen (V) og udvalgsformand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme (AET), Mikkel Lundemann Rasmussen (C) var i sidste uge forbi den traditionsrige virksomhed; Højager Belysning.

Dermed er der taget hul på, hvad der bliver en lang række af virksomhedsbesøg i det stevnske erhvervsliv over de næste fire år.

– Det var et rigtig interessant møde med de dygtige mennesker hos Højager Belysning. Med os hjem har vi en masse gode input, som vi kan bruge, når vi skal træffe beslutninger til gavn for vores erhvervsliv. Højager Belysning er gode til at åbne døren for os og dele ud af deres mange års erfaringer, sagde borgmesteren umiddelbart efter besøget hos Hårlev-virksomheden, der i mere end 30 år har leverer belysning til det professionelle marked i Danmark.

– Vi har besøgt en virksomhed, som ved, hvad de har med at gøre og som er deres ansvar bevidst. Jeg tror, der er et stort potentiale for samarbejde om både praktikanter og ledige, som vil tilbage på arbejdsmarkedet – det skal vi udnytte, sagde udvalgsformanden for AET, Mikkel Lundemann Rasmussen.
rmh

 

Skriv en kommentar