(Last Updated On: 18. juli 2016)

Op mod 1.000 folkemusikere og folkedansere kommer i uge 29 2017 til Stevns og Køge for at deltage i Landsstævnet

folkedans(Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

STEVNS: De to landsforeninger Folkedans Danmark og Spillemandskredsen afholder i samarbejde med de lokale foreninger Køge Folkedansere (KØ) og Stevns Folkedansere(ST) det årlige landsstævne, der har fået navnet KØST2017.

Stævnet afvikles i dagene fra den 17. til den 22. juli 2017, primært i Køge, men onsdag den 19. juli bliver tildelt titlen »Stevns Dagen«, da hele stævnet flytter til Stevns denne dag.

– Stævnets underudvalg er allerede godt i gang med at arrangere en dag fyldt med masser af folkemusik og -dans, hvor vi blandt andet vil optræde på kommunens mange plejehjem, samt i Store Heddinge by og afholde en festlig afslutning på dagen på Rødvig Havn, fortæller Rikke Rasmussen fra KØST2017.

Rikke Rasmussen forventer, at såvel restauranter som butikker i både Rødvig og Store Heddinge vil kunne mærke de mange besøgende denne onsdag, når de mange dansere og musikere mødes.

Der spilles og danses i Store Heddinge omkring middagstid og på Rødvig Havn om eftermiddagen.

Der vil desuden blive arrangeret et væld af udflugter for stævnets deltagere til de mange spændende steder der findes i Køge og Stevns kommuner.

 

Skriv en kommentar