(Last Updated On: 14. september 2021)

I lørdags lykkedes det endelig Sol over Stevns’ støtteforening at få afholdt det for længst planlagte loppemarked. Udgangspunktet var de ca. 100 loppestande, men derudover blev arrangementet krydret med aktiviteter for børn, et par madboder, politiske partier og lidt musikalsk underholdning.

Se billederne fra det velbesøgte loppemarked:

1. Ester på 6 år og Sigurd på 3 år var ivrige kunder til loppemarkedet. 2. Udover tøj, bøger, potter og pander kunne man ligesom Nora på 4 år få et flot malet ansigt. 3. Strøby Idrætscenter var fyldt til randen af stande med alt hvad hjertet kunne begære. 4. Det er snart kommunevalg, og de politiske partier fra både rød og blå blok havde fået en sal for sig selv. 5. Loppemarkedet inde og ude var der rig mulighed for at få både vådt og tørt. (Fotos: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Strøby Idrætscenter var fyldt til bristepunktet fra kl. 10-16 lørdag den 11. september, da arrangørerne bag Sol Over Stevns havde orkestret et gigantisk loppemarked, som endte indendørs og fyldte to idrætssale.

 

– De første 4 timers tid væltede det ind med gæster, så vi på et tidspunkt blev nødt til at åbne op for parkering på boldbanerne. Også inde i hallen var samtlige kvadratmeter i brug. Et par dage forinden havde vi besluttet at rykke lopperne indendørs, da vejrudsigten lød på regn. Det betød i praksis at standene blev lidt mindre end hvis det havde været udendørs, men det vigtige var, at der var plads til alle og at vi også kunne overholde brandmyndighedernes krav, udtaler Pernille Worm, og hun var på initiativtagernes vegne godt tilfreds:

– Det er en mærkesag for os, at vores arrangementer favner hele Stevns, og der kom både standerfolk og gæster fra hele halvøen. Det er glædeligt, for det handler om, at vi støtter op om hinandens events, uanset om det foregår i f.eks. Strøby, Rødvig, Hårlev eller Store Heddinge, siger Pernille Worm, som allerede nu beder stevnsboerne sætte den 11. juni 2022 i kalenderen, hvor næste store Sol Over Stevns finder sted med fest, farver og musik.

Der var også musik med den populære lokale troubadour Kim Schwartz, mens lokalpolitiker og trækunstner Sejer Folke drejede træ med børnene, som også kunne bruge kræfter i Venstres Hoppeborg, idet de politiske partier havde fået et rum, hvor de kunne fortælle om deres visioner for Stevns Kommune.

Men det var de cirka 100 farverige stande, som trak så mange til, at man i perioder fik lov til at parkere på græsbanerne, selv om der også var bevægelsesaktiviteter med AIK 65’s U7- og 8 fodboldhold. Kort sagt: En herlig dag.

Skriv en kommentar