(Last Updated On: 29. juni 2020)

Lokalarkivet indsamler og bevarer fotos og dokumenter for eftertiden – en del digitaliseres og gøres tilgængelige for interesserede på arkiv.dk. (Privatfoto)

Hårlev: For at kunne udvide antallet af arbejdspladser for frivillige medarbejdere har Vallø Lokalhistoriske Arkiv søgt og modtaget generøse donationer fra tre fonde.

Østsjællands Andelsvaskeris Fond, Velux Fonden og Stevns Brands Fond har bidraget med henholdsvis 25.000, 23.000 og 21.000 kroner til nye computere, scannere og efteruddannelse.

De frivillige medarbejdere har oftest en relevant professionel baggrund. Gennem arbejdet på arkivet får de mulighed for at udvikle og anvende deres kompetencer på en måde, hvor de gør gavn for lokalsamfundet.

Dermed indgår de frivillige i et meningsfuldt arbejdsfællesskab, hvor der udover arbejdet er plads til god kaffe og et godt grin.

Det udvidede antal arbejdspladser gør, at Vallø Lokalhistoriske Arkiv på Hårlev Bibliotek nu gerne modtager ansøgninger som frivillige medarbejdere – skriv til arkivets leder på info@valloeark.dk.

Skriv en kommentar