(Last Updated On: 8. december 2020)

Man har det sidste stykke tid kunnet glæde sig over, at så mange foreninger i Stevns kommune har fået tildelt fondsmidler fra Nordea Fonden.

Pengene skulle bruges til at fremme fællesskaber, ved etablering af udeaktiviteter af forskellige karakter, som legepladser, petanquebaner mm., så det var jo rigtigt ærgerligt, at Nicolinelund ikke fik del i disse fondsmidler.

Nicolinelund havde chancen, (250.000 kr.), men tog den ikke.

Der kommer forhåbentlig en ny chance, så børn og børnebørn tilknyttet Nicolinelund også kan få et fælles samlingspunkt, og udbrede sit bekendskab med alle børn i Nicolinelund.

Grundejerforeningens egne midler rækker desværre ikke til den slags projekter, man henvises til alternativt at benytte Strøbyskolens legepladser, hvilket vi som ældre og gangbesværet har det rigtigt besværligt med, ja det er faktisk helt umuligt på grund af afstanden, og vi er heller ikke sikre på, at Strøbyskolen synes det er den rigtige løsning.

Vi har hver især selv været barn engang og vi ved hvor stor betydning fællesskab har på sociale relationer i alle børns opvækst, og derfor håber vi for alle børn i Nicolinelund, at de ansvarlige tager aktion næste gang chancen byder sig.

Anna og Allan Olsson
Nicolinevej 69
Strøby Egede

Skriv en kommentar