(Last Updated On: 16. marts 2021)

Ny butikschef glæder sig

Bygma i Hårlevs ny butikschef, Kim Bohn Vinther, har fået masser af nye forsyninger hjem til havefolket. (Foto: Klaus Slavensky)

Erhverv: Kim Bohn Vinther tiltrådte som ny butikschef den 1. februar, og er blot en måned senere blevet ”begavet” med lempelser i coronaforbuddet, og har kunnet åbne butikken for både håndværkere og private kunder.

Kim Bohn Vinther er først lige ved at falde til blandt de 10 ansatte i Bygma i Hårlev, men han er lykkelig for både job og kolleger.

– Det er kundekontakten, som driver mig, fortæller den 30-årige butikschef, som kommer fa Vordingborg, men som allerede har to lederstillinger bag sig. En fra XL i Næstved og en butiksleder-tjans fra jem&fix i Maribo.

– Jeg startede direkte fra 9. klasse i mesterlære og har nydt faget lige siden, forklarer han, og lysten har han ikke fra fremmede, idet hans mor arbejdede som butiksassistent.

– Jeg glæder mig til at byde kunderne velkommen. Lige nu er det meget maling vi sælger, og om lidt er det alt til haven, før mange vil søge indendørs og lave gulve og andet, lyder det fra Kim Bohn Vinther, der har fingeren på pulsen. Og hans erfaring skal der nok blive brug for, for Deres udsendte kunne knapt få en parkeringsplads da velkomstinterviewet skulle i hus.
sky

Skriv en kommentar