(Last Updated On: 3. marts 2020)

Som altid løbes der fra Præstegården i Valløby, når Vallø-berne motionerer. (Arkivfoto: Valløby Motion)

Valløby: Foråret nærmer sig og det betyder sæsonstart i Valløby Motion, hvor klubben er klar til sin 31. sæson lørdag den 7. marts med start kl. 14.00 fra Præstegården i Valløby, hvorfra de forskellige ruter udgår.

– Der motioneres i og omkring Valløby og nærmeste omegn. Man starter med fælles opvarmning, inden alle deltagerne løber eller går ud på de forskellige ruter, der er fra 3 til 10 kilometer, oplyser Jørgen Møller Jensen fra Valløby Motion.

Kvindeløb i Solgårdsparken

Første arrangement i år, som motionsklubben er involveret i, er den 16. udgave af Sportmaster Kvindeløb, som igen i år afvikles fra Solgårdsparken i Strøby Egede. Det er onsdag den 27. maj med start kl. 18.30.

Der er to ruter på henholdsvis 4,4 kilometer og 7,5 kilomter at vælge imellem, og både løbere og gående kan deltage. Ruten på 4,4 kilometer foregår på dele af Hjertestien, der går igennem parken, mens 7,5 kilometer-ruten går omkring Ådalen til Valløby og retur til parken.

Online tilmelding er åben på my.raceresult.com/142907, og fra den 16. marts kan der købes startnummer i Sportmaster-butikken i Køge.

To runder med klubmesterskab

Desuden løbes der to afdelinger af klubmesterskabet, første gang er den 13. juni mens anden afdeling afvikles den 17. oktober, hvor der sluttes af med en afslutningsfest.

Alle kan deltage i fællestræningen, bare mød op og få en god oplevelse sammen med Vallø-berne.

Mere information kan findes på valloebymotion.dk.

Skriv en kommentar