(Last Updated On: 29. april 2019)

Louise Fribo er i forårshumør og kommer til Store Heddinge den 4. maj. (Pressefoto)

Musik: Har man ikke været i Sankt Katharina Kirke, og set det karakteristiske ottekantede skib – oktogonen – så har man chancen den 4. maj til at forene en musikoplevelse med at stifte bekendtskab med en af Danmarks mest særprægede kirkebygninger fra middelalderen.

Det siges, at selveste Kong Valdemar Sejr var bygherre, men det er ganske vist, at kirken stod færdig allerede i 1300-tallet.

En alsidig kunstner

Så mange år bag sig har sanger, skuespiller og danser Louise Fribo ikke, men hun har foråret i sig.

Ved forårskoncerten lørdag den 4. maj kl. 16 i Sankt Katharina Kirke kan man høre hende synge sange af bl.a. Mozart, danske sange og musicalsange akkompagneret af Carol Conrad på piano.

Louise Fribo er en alsidig kunstner med anmelderros i bagagen for specielt hendes flotte stemme med de flyvende koloraturer kombineret med et troværdigt stærkt scenisk nærvær og udtryk, lyder det fra menighedsrådets næstformand Liselotte Kannik-Marguardsen.

Musik, sang og vin

Louise Fribo er kendt fra musicals, operaer, film og koncerter.

Så hvis man ikke vil gå glip af at høre en alsidig sanger med gotiske stilelementer som kulisse, synge under det usædvanlige og flotte træloft i kirkeskibet, med kalkmalerier der viser livet fra fødsel til grav, så skal man medbringe 100 kr. til entréen, kontant eller som MobilePay.

Til gengæld bydes der efter koncerten på et glas vin.

sky

 

Skriv en kommentar