(Last Updated On: 3. maj 2022)

Magleby: De seneste to år har der ikke været afholdt Forårsshow på Skelbæk Friskole grundet Covid19, så alle glædede sig ekstra meget, da skolen torsdag aften i sidste uge atter kunne slå dørene op og byde søskende, forældre og bedsteforældre indenfor.

Det forlyder, at der var i omegnen af 500 mennesker på friskolen i de tre timer, showet foregik.

Selvom Matti, Noah og Storm var meget nervøse inden generalprøven, så synes de, at det har været sjovt, spændende og også inspirerende. De synes også, at det har været godt selv at lave alle figurerne. (Privatfoto)

Musical og fællessang

Alle klasser var på scenen for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af de seneste måneder.

I 3. klasse har eleverne arbejdet med musical. De har øvet sig siden efteråret, men skulle jo også lære hele fem sange til deres minimusical. “Ulv, ræv hare”, “Ørken”, “Aia Jombula”, “Westerhaw” og “Yellow submarine”.

Mellemtrinnet: 4. 5. og 6. klasse havde fælleskor og for at sætte fokus på det, der sker ude i verden i øjeblikket og for at vise respekt for de mennesker, som er berørte, var temaet for de valgte sange “Ukraine”.

Sammen med det store kor sang salen med på sange som ’Kom og syng en enkelt sang om frihed’, hvilket i den grad medvirkede til en supergod stemning og følelsen af at være sammen om noget større. (Privatfoto)

Udover sammenhold og fællesskab fortæller Benjamin og Anton fra 6. klasse, at det har været fedt at lære at spille instrumenter. – Man får noget andet end bare at arbejde i bøger, siger Benjamin, der spiller trommer og synger. – Det er en god tradition og godt, at alle på skolen er med, fortsætter Anton. (Privatfoto)

8. klasse har musik som valgfag og de sluttede aftenen af med tre fantastiske sange, som de selv har valgt og som de har øvet på det meste af skoleåret.

– Vi har også øvet efter skoletid, fordi vi elsker at spille, og når der så en aften som i aften er så stor opbakning fra dem, der er kommet, er det bare super-fedt at stå på scenen, siger Michan, som går på musiklinjen.

Michelle Skau Damskier og Jesper Routh Rigbolt har stået for al koordinering af forårsshowet og det er et kæmpe arbejde at få alle ender til at mødes. Bl.a. hvad angår teknik og udstyr, hvor L.J. Studio har været en rigtig god samarbejdspartner.

– Og så er det helt fantastisk, sådan som hele skolen bakker op og bidrager til at sådan en aften kan lykkes. Alle klasser har haft forskellige opgaver med at bage kager, pandekager, pølsehorn, lave pizza og ikke mindst skilte og få det hele organiseret. Det giver et enormt fællesskab på skolen og alle er så positive og knokler på, for at vi kan byde en masse gæster velkommen. Og når salen så synger med, der emmer af god stemning rundt på skolen og alle boder er udsolgt, så er vi lykkes, siger en glad og stolt Michelle.
rmh

Skriv en kommentar