(Last Updated On: 5. august 2022)
I efteråret 2019, hvor dette billeder er taget, var der damefrokost på Hårlev Kro. Efter et par års ufrivillig pause afholdes der igen i år damefrokost, denne gang på Harmonien i Rødvig. (Arkivfoto: Dorte Færch)

Stevns: Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse er i disse dage godt i gang med planlægningen af efterårets arrangementer.

– Men vi lægger nu ud med at deltage i By Night i Store Heddinge fredag den 19. august, hvor man kan komme og få en snak med os på vores stand, fortæller Anny Borch Jensen, der er formand for Kræftens Bekæmpelse på Stevns.

At føle sig som et samlesæt

Første arrangement i efteråret er programsat til tirsdag den 20. september, hvor Gitte Restaino kommer med sit foredrag ”Kræft med humoren som medspiller”.

Gitte er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og ICF Certificeret Coach. Og så har hun selv haft brystkræft og fortæller i sit foredrag åbent om det at have kræft, om kvalme, om forløbet og om at føle sig som et samlesæt.

Foredraget holdes på Mødestedet på Bredgade 1 i Hårlev kl. 19-21. Det er Kvinder med Kræft og lokalforeningen, der er sammen om arrangementet.

Lyserød Damefrokost

Lørdag den 8. oktober kl. 13.00 afholdes Lyserød Damefrokost med bankospil, som denne gang foregår på Harmonien i Rødvig.

– Vi spiser en frokostbuffet, derefter spiller vi banko om flotte gevinster. For 250 kroner får du velkomstdrink, frokostbuffet, en bankoplade og en hyggelig eftermiddag i godt selskab. Der kommer flere oplysninger om billetsalg med mere, fortæller Anny Borch Jensen.

Kvinder med Kræft planlægger desuden et møde tirsdag den 15. november kl. 19 om senfølger.

Mødet vil være åbent for alle, og der kommer flere oplysninger, når vi nærmer os, slutter formanden.
rmh

Skriv en kommentar