(Last Updated On: 24. september 2020)

Strøby Egede: Livsstilsekspert Flemming Møldrup skulle have deltaget på inspirationsdagen for Verdensmål forrige lørdag i Store Heddinge, men måtte pga. sygdom melde afbud.

Nu kommer han og fortæller om, hvilke tendenser vi ser hos unge mennesker i dag, når det gælder valg af boligformer – og hvilken rolle bæredygtighed spiller for de unge generationer, når de skal bosætte sig.

Flemming Møldrup er kendt fra ’Kender du typen’ på DR1. (Pressefoto)

Det sker onsdag aften den 30. september på Strøbyskolen, hvor også Thomas Ravn-Pedersen, der er direktør i Verdensmålsakademiet, kommer og gør os klogere på FN’s 17 verdensmål, hvorfor vi har brug for verdensmål og hvordan vi kan oversætte FN’s verdensmål til stevnske forhold.

– Hvordan får vi verdensmålene hevet ned på jorden og oversat til stevnske forhold, så vi kan arbejde for en bæredygtig udvikling her i kommunen – til gavn for os alle men især de unge og fremtidige generationer? Det vil vi gerne blive klogere på, fortæller Line Krogh Lay (R), som er formand for udvalget for Stevns Verdensmål.

Hun tilføjer:

– Verden står overfor store udfordringer, som kræver løsninger på alle niveauer fra private husstande og virksomheder til kommuner, regioner og stater. Stevns Kommune bør som verdensarvskommune selvfølgelig være med til at gå foran i forhold til at løfte opgaven, og derfor har vi sat fokus på at skabe rammer for bæredygtige byer og fællesskaber på Stevns – og på at skabe opmærksomhed om verdensmål blandt kommunens borgere og virksomheder. En af de ting, som Stevns Kommune arbejder med i forhold til verdensmålene er en boligpolitik, hvor udvalgte verdensmål indtænkes.

De to foredrag finder sted kl. 19.00-21.30 i Strøbyskolens kantine, hvor alle er velkomne og arrangementet er gratis.

Thomas Ravn-Pedersen er direktør i Verdensmålsakademiet. (Pressefoto)

Tilmelding er dog nødvendig, så det sikres, at arrangementet gennemføres på en ansvarlig måde i tråd med myndighedernes retningslinjer for håndtering af Corona-virus.

Skriv en kommentar