(Last Updated On: 14. september 2021)

I slipstrømmen på den seneste debat vedrørende den nye Stevnshal og manglende faciliteter til skytteforeningerne står det klart, at der er opstået en hårknude i forhandlingerne mellem skytteforeningerne og Arbejdsmarked, Erhverv og Turismeudvalget. Det er rigtigt ærgerligt, mener vi i SF Stevns, for fællesskab er helt essentielt for trivsel, og her er de lokale foreninger grundstenen både for ungdommen, voksne og ældre.

Det er en af kommunens kerneopgaver at sikre lokalforeningernes levevilkår, og den nye Stevnshal må nødvendigvis være til gavn for hele det stevnske fritidsliv. Det er vel ikke urimeligt at antage, at en skydebane kun kan etableres i et skudsikkert lokale? Samtidigt er det heller ikke urimeligt at forvente et samarbejde om etableringen på lige fod med de andre foreningers bidrag.

Alle foreninger har en ukrænkelig eksistensberettigelse, og kommunen har i sidste ende ansvaret for, at minimumsforudsætningerne for fri udfoldelse findes eller kan oprettes. Det sidste, vi har brug for efter halvandet år med covid-19, er en ny grund til ikke at kunne mødes i vores interessefællesskaber.

Fællesskab, livskvalitet og trivsel gennem inklusion, udviklingsmuligheder og medbestemmelse er bare noget af det SF går på valg til i november.

Julie Hoff Sørensen
Kommunalvalgskandidat for SF Stevns

Skriv en kommentar