(Last Updated On: 20. juli 2016)

Læserbreve-735x415Fredag sidste uge havde jeg et par ærinder i Store Heddinge sidst på eftermiddagen. Fik en forfærdelig oplevelse – i den handelsby, som med aktiviteter og tiltag prøver at undgå butiksdød. Jeg bor heldigvis nu i Rødvig.

Jeg havde undtagelsesvis min lille Jack Russell terrier, Fie med i bilen. Fra parkeringspladsen ved Netto ville vi lige runde det ellers fine grønne område i byens midte, så Fie i sin snor evt. kunne slå en streg og iøvrigt snuse til alle de spændende dufte.

Da vi ad stien nærmede os det enlige bænkesæt, sad der et lille »selskab« med dåser på bordet.

Jeg skammede mig lidt over mine fordomme, da jeg drejede ind over græsplænen istedet for at skulle passere tæt forbi et måske bedugget selskab, der havde siddet der hele dagen. Få sekunder efter – og mindst 20 meter fra selskabet – ser jeg pludselig en stor schæfer, der som et projektil ovre fra »selskabet« ind over græsset målrettet overfaldt Fie.

I min rædsel reagerede jeg ved et kaste mig ned imellem de to meget højlydt rasende hunde, da Fie i sin angst var ved at sno sig ud af selen for at fravriste sig schæferens fiksering.

Der lå jeg i en klump af flexsnor og to kæmpende hunde, da en ung mand tililende fra parkeringspladsen kom mig til undsætning. Jeg fik hans telefonnummer. Han havde overværet hændelsen og tilbød at vidne, hvis det blev påkrævet. Ham, der hentede schæferen, sagde blot, at det ikke var hans. Han havde forgæves tilkaldt den med navnet Ronja.

Efter at have tjekket Fie, som ikke så ud til at have lidt skade, turde jeg ikke gå over til en mandsperson, som måske var halvfuld og i så selskab med et udyr, for at spørge om ejers identitet i tilfælde af dyrlægeregning og/eller politianmeldelse. Bøden for hund uden snor ville ellers være velfortjent.

Læserne behøver vist ikke yderligere kommentarer om problemet for byens image.

Med venlig hilsen
Marie Louise Rasmussen
Thorsvænge 25
Rødvig

 

Skriv en kommentar