(Last Updated On: 12. september 2022)

Rødvig: Søndag aften den 11. september kl. 18.56 fik politiet en henvendelse fra en beboer på Korsnæbsvej, hvor en bil havde påkørt to andre biler. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Føreren af bilen, der var årsag til uheldet, var efter påkørslen blevet samlet op af en anden bilist og havde derfor forladt stedet.

Ved besigtigelse af uheldsstedet kunne politiet konstatere, at en personbil efter kørsel ad Rødvigvej i sydlig retning var drejet ind ad Korsnæbsvej, hvor bilisten først havde ramt en sten. Derefter var to parkerede biler blevet påkørt på adresser på Korsnæbsvej lige ved krydset med Rødvigvej.

Føreren af personbilen var ifølge vidner blevet samlet op af en bilist, som politiet fik kontakt til og i den forbindelse fik oplysninger om, at føreren var sat af i området ved togstationen i Rødvig. Togdriften blev derfor kortvarigt standset, men da føreren ikke blev fundet i eller ved toget, kunne togdriften kort efter genoptages.

Ingen var kommet til skade ved uheldet, hvor politiet ud fra oplysningerne om ejerforholdet på den forulykkede bil og diverse vidneudsagn har en klar formodning om, at føreren med stor sandsynlighed er en lokal mand fra den sydlige del af Stevns kommune.

Politiet har optaget rapport om færdselsuheldet og skal i den anledning rutinemæssigt have afhørt føreren af bilen, der var årsagen til uheldet, for at få belyst, hvorvidt forpligtelserne til at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning, kan anses for at være blevet opfyldt.

Skriv en kommentar