(Last Updated On: 8. juni 2021)

Rødvig var rammen, da over 100 tilmeldte deltagere deltog i Danish SUP Tour, hvor de indtog den nye strand bag fiskerihavnen samt Stevns Klint. Formanden for Limeligt Boardsport Club kan ikke få armene ned – vejret var perfekt og stævnet gik som det skulle.

Af Erik Nielsen

Se billedserien fra lørdagens konkurrencer. (Fotos: Kristian Buchmann)

Rødvig: Vejret var fantastisk på solsiden, men udfordrende på vindsiden, da vinden lå i det østlige hjørne. Dermed skabte vindtrykket rimeligt store bølger for de deltagende Standing Up Padlers (SUP), der deltog i anden afdeling af Danish SUP Tour, som blev afviklet i Rødvig lørdag eftermiddag.

Arrangørerne var begejstrede for den »nye« strand, som gav de bedste rammer, man kan tænke sig.

– Det er jo bare helt vildt, hvad der er blevet tilført her. Det er perfekte rammer for både badegæster og sådan nogle som os, der gerne vil op at stå på et board, lyder det fra Steen Bonke Sørensen, som er formand for LimeLight Boardsport Club, der sammen med DSRF (Dansk Surf & Rafting Forbund) afviklede et næsten perfekt stævne for de over 100 deltagere, som var mødt op i Rødvig.

Henover sommeren afholder DSRF fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling. For 14 dage siden var det i Odense, i den forgangne weekend i Rødvig og næste gang er Hvide Sande på listen.

Det var altså padlere fra hele landet, der var mødt op i Rødvig.

Læs hele artiklen i ugens udgave af Stevnsbladet, der udkommer onsdag den 9. juni og omdeles onsdag og torsdag.

Skriv en kommentar