(Last Updated On: 3. august 2021)

I et indlæg i pressen gør Dansk Folkeparti opmærksom på, at de kan gøre det meget bedre for de ældre i vores kommune end det nuværende flertal præsterer.
På grund af mangel på akut mandskab kan det ikke blive helt så godt som vi alle nok vil have det, og det skulle vi jo gerne finde løsninger på i nær fremtid.
Men hvorfor kun fokus på de ældre? Kunne det være fordi der ligger mange stemmer her?
Vi skal vel også have fokus på børns og unges fritidsliv m.m. jeg forstår bare ikke, at man vil love guld og grønne skove til de ældre, når man så slutter med at skrækscenarier ala ”ulven kommer” og kommunen går konkurs, hvis ikke i gør som DF siger. Men hvor er der lige en løsningsmodel?
Det kan ikke undre, at socialudvalget er under pres med økonomien og de sociale udgifter.
I modsætning til Mogens Haugaard læste jeg Rasmus Engelunds indlæg som en kritik af, formanden for Socialudvalget, Henning Urban Dams måde at lede økonomien på, og at borgmesteren skal gå mere hårdt til sine samarbejdspartnere. Men Mogens Haugaard sidder i jo også i socialudvalget, så han kunne bare bringe sagen i Økonomiudvalget og i Kommunalbestyrelsen, hvis han vil have at »udvalget skal holde budget«.
Min god ven Freddie Petersen syntes, at den gode Rasmus skal stå skoleret hos borgmesteren. Det er ikke lige min kop te at lave politik på den måde, og jeg tænker, at de selv kan tage en snak om hvordan Venstre står stærkt og godt frem mod valgdagen den 16. november.
Men alle i kommunalbestyrelsen ved jo, at der er store udfordringer i Socialudvalgets økonomi og alle i partier og medlemmer i kommunalbestyrelsen bør bibringe med løsningsmodeller. Jeg tænker, at listen kan blive lang. For hvad med de pårørende til ældre og forældrene til de unge, kunne de kommer mere i spil? Mange frivillige er jo i forvejen i engageret på mange områder.
Men okay, valgkampen er i gang, og jeg håber bare på en sober og saglig valgkamp, måske også med fokus på hvordan får vi flere skattekroner i kassen.

Johnny Andersen
Hovedgaden 1
Hårlev

Skriv en kommentar