(Last Updated On: 22. december 2021)

Boestofte: Endnu engang lykkedes det eleverne fra Gymnastikefterskolen Stevns at sammensætte et fantastisk show til det traditionsrige Julemøde, som løb af stablen en julemørk torsdag aften i december.

Det blev kulminationen på en uge, hvor skolen har været omdannet til forskellige kreative værksteder, hvis indslag blev sammensat til en forestilling over temaet “Disneys Juleshow”.

Konferencieren ’Jesper Fårekylling’ førte på fineste vis publikum – bestående af elevernes forældre og gode folk fra lokalområdet – igennem showet med de rimende introduktioner af de enkelte julepostkort, mens skolens band og sangere understøttede showet smukt hele vejen igennem.

Først var et stemningsfuldt og højtidelige Luciaoptog, som med smuk sang i den grad sørgede for julestemningen. Dernæst kom de velkendte Julepostkort fra Disney på scenen. Her var både Anders And, Junglebogen, Snehvide, Frost, Pinocchio, Aladdin og mange flere at se. Og der var spring, sang, dans og sketches om coronasituationen. Der var sneboldskampe, der var grin og godt med humor. Og det hele sluttede, som Disneys juleshow jo altid gør, med “Når du ser et stjerneskud”, med alle elever samlet på scenen.

Alt i alt en skøn og stemningsfuld aften, som skolen er glad for at det lykkedes at gennemføre, selvom det var med restriktioner såsom mundbind, coronapas og ekstra plads mellem stolene, ingen servering af æbleskiver mm.

(Foto: Gymnastikefterskolen Stevns)

Skriv en kommentar