(Last Updated On: 16. november 2016)

Uge 46 er Global Entrepreneurship Week (Global Entreprenør Uge, red.) også kaldet GEW, der er en verdensomspændende begivenhed, hvor 160 lande verden over afholder arrangementer for at fremme vækst og entreprenørskab.

Stevns Erhvervsråd er en del af GEW og afholder et gratis arrangement om disruption (forstyrrelse, red.) på torsdag den 17. november kl. 17-21 i Tinghuset.

Hvert år sætter GEW fokus på nogle vigtige emner for iværksætteren, og i år er digitalisering i fokus. Flere handler over nettet, eller leder efter bestemte virksomheder på nettet. For at sikre at handlen bliver i Danmark, er det vigtigt, at få flere danske virksomheder til at gå den digitale vej.

Disruption
Digitalisering er netop en af de processer, der virkelig har “forstyrret”, eller disruptet mange brancher. Disruption betyder kort og godt forstyrrelse, en forstyrrelse af de strukturer og rammer, som vi kender. Vi lever i en verden, hvor forandringerne sker så hurtigt, at mange virksomheder oplever at blive overhalet indenom af innovative og nytænkende kræfter. Derfor sætter Stevns Erhvervsråd fokus på disruption til gratis arrangement i uge 46.

Mød tre spændende oplægsholdere, der hver især har erfaringer med disruption: Vækstkonsulent Niels Hall Torgesen, administrerende direktør i Zibra InQvation Birger Hauge og administrerende direktør i M-PAYG Asger Trier Bing.

Det er gratis at deltage i arrangementet på torsdag. Tilmelding kan ske på billetto.dk eller via kommunikationskonsulent Andrea Marchsteiner ved Stevns Erhvervsråd.

(Foto: Stevns Erhvervsråd)

Skriv en kommentar