(Last Updated On: 13. juli 2020)

Rødvig: Rødvig Revyen valgte den 19. maj at udsende den beklagelig melding, at Rødvig Revyen Revyperler 2020 var aflyst på grund af situationen med corona og de deraf afledte retningslinjer fra regeringen.

– Det er vigtigt for os som arrangører at bevare vores identitet og vores ry for nærvær og kvalitet, hvilket betød, at vi så os nødsaget til at aflyse sæson 2020 og i stedet se frem af til sommeren 2021, hvor vi endnu engang planlægger at åbne dørene, oplyser revydirektør Jeanette Larsen fra Rødvig Revyen Revyperler i en pressemeddelelse.

Siden er der sket en gradvis genåbning af samfundet, med ændrede forsamlingsforbud og afstandskrav, og forrige weekend annoncerede en anden arrangør om en ny revy under navnet Harmoniens Revyperler.

– Da dette afholdes på Restaurant Harmonien, som normalt er vores faste spillested, har det desværre skabt en del forvirring hos vores faste revygæster. Vi har derfor kontaktet vores revygæster med billet til sæson 2020 for at afklare eventuelle misforståelser, da Rødvig Revyen, Revyperler ikke er medarrangør af det nuværende planlagte arrangement, forklarer Jeanette Larsen og hun fortsætter:

– Da vi som arrangør af Rødvig Revyen, Revyperler ikke har være inddraget i hverken forberedelser eller indhold af Harmoniens Revyperler, vil vi derfor gerne pointere, at dette arrangement ikke relaterer sig til vores sommerrevy. Vi holder fortsat fokus på forberedelserne af næste års sæson og planlægger et pressemøde på den anden side af sommerferien.

Her vil revydirektøren, sammen med revyens hovedsponsor Konference og Hotel Klinten, blandt andet præsentere det hold, som i 2021 vil skabe endnu en revyoplevelse med Rødvig Revyen, Revyperler.

Skriv en kommentar