(Last Updated On: 24. september 2020)
Indehaver af Junior Foto, Bjørn Billstrøm, står klar ved sin nye fotoprintmaskine. (Foto: Anders Grann)

Store Heddinge: Hvem kender ikke det: Man står og skal have lavet nogle papirbilleder, men hvor pokker får man lavet sådan nogle nu om dage?
Svaret er sådan set tæt på, for hos Junior Foto kan man få lavet papirbilleder, mens man venter. Det har man faktisk kunnet få i mange år, men nu har indehaver af Junior Foto, Bjørn Billstrøm, investeret i en ny maskine, der klarer opgaven lynhurtigt.

– Og i høj kvalitet, med flere muligheder, for maskinen kan lave billeder 9×13, 10×15 og 15×20 centimeter i blank og silkemat overflade, oplyser Bjørn Billstrøm.

Det er også muligt at lave kalender med motiver, som man selv medbringer samt flotte kort med egen tekst til forskellige lejligheder og højtider.

– Skal du have lavet billeder, tager du bare et usb-stik med eller det kort der sidder i dit kamera, og skal billederne hentes fra din telefon, så sætter du bare et stik i telefonen, forklarer Bjørn Billstrøm og tilføjer:

– En helt ny mulighed er at tilslutte telefonen WiFi for at få de billeder fra iPhones, der ligger i skyen. Billeder kan også hentes fra Facebook, Google Photos, Instagram, Dropbox, Google Drive, OneDrive og Twitter. Du skal bare have dit log-on med.

Og, som Bjørn Billstrøm forklarer, så er der tale om en fremragende kvalitet – oven i købet til en overkommelig pris, lover han.

Skriv en kommentar