(Last Updated On: 24. november 2020)

Til Birgitte Nielsen, centerchef Teknik & Miljø

Ja, det var mange spørgsmål. Jeg syntes faktisk, at det havde klædt kommunen, hvis den havde afholdt et møde med beboerne på Rolighedsvej og orienteret dem om hvilke konsekvenser det vil få for dem ved salget af Strøbyhjemmet. Men det er jo ikke for sent endnu, så kan du jo give dine uddybende svar, dem vil beboerne sikkert også gerne høre.

Hvad er det for øvrige opbevaringsrum?

Er det de små skure, der blev brugt til skraldeposer?

Jeg forventer at få et skur i samme stand som det jeg har.

Skal de nye skure ligge langs Glasgangen? Tager de så ikke lyset fra boligerne?

Jeg ved ikke, hvilke konsekvenser det vil få på varmeregningen, når varmeforbruget aflæses i lejlighederne som kalorieforbrug.

Jeg har målere på varmt vand og varme og betaler for mit forbrug. Hvorfor laver man det om til kalorieforbrug? Det lyder dyrt.

Jeg har fået oplyst, at der er vaskeri på Acacievej, Vallørækken og Strøby Bygade.

Venlig hilsen
Karen-Margrethe Olsen
Rolighedsvej 15
Strøby

Skriv en kommentar