(Last Updated On: 6. februar 2014)


STORE HEDDINGE: Godt et halvt hundrede unge rundede måneden af med FredagsPool i Stevnsbadet den 31. januar. I samarbejde med Stevnsbadet åbnede Stevns Ungdomsskole muligheden for, at unge i alderen fjorten til atten år havde svømmehallen for sig selv hele aftenen. Med få virkemidler blev Stevnsbadet forvandlet til et sandt vandparadis med professionel lyd og lys fra DJ JUUL og DIAMANT.
Fredagspool-1
De unge udfordrede hinanden fra vipperne, hyggede sig i wellnessområdet eller slappede af med en drink fra smoothiebaren og nød stemningen med lys- og lydeffekter og de andres vandsjov fra bassinkanten.
”Der var efterfølgende mange positive tilbagemeldinger fra de unge. Både det, at svømmehallen var klædt ud til fest for og med unge, og også at aldersgrænsen var sat ved de 14 år, var der tilfredshed med. De unge savnede dog endnu flere konkurrencer og andre tiltag i bassinerne. Det tager ungdomsskolen og Stevnsbadet som en udfordring”, oplyser Kim Gudmund Rasmussen, afdelingsleder i Stevns Ungdomsskole.
Han håber, at denne succes åbner mulighed for at gøre FredagsPool til en tilbagevendende tradition for de unge hen over vinterhalvåret.
I sommerhalvåret flytter Stevns Ungdomsskole eventen ud på kysterne, hvor strandene danner rammerne for et ungeliv med for eksempel speedbådssejlads og udfordringer i det åbne vand.
Stevns Ungdomsskole vil med disse vandaktiviteter udvide aktivitetsmulighederne for de unge i kommunen. Samtidig skabes en naturlig kobling for svømmeundervisningen i 4. og 5. klasse, over tilbuddene i fritidsunderundervisningen, til klub- og aftenaktiviteter i og omkring vand. Vel at mærke i et miljø hvor sikkerheden altid er i fokus.
Fredagspool-2
Der var musik, lysshow og smoothiebar i Stevnsbadet, da Stevns Ungdomsskole holdt FredagsPool. (Foto: Privatfoto).

Skriv en kommentar