(Last Updated On: 18. august 2020)

Hårlev-Karise Rotary Klub holder åbent hus mandag den 31. august, når klubbens udvekslingsstudent Freja Pedersen fortæller om sit ophold i Brasilien.

Her ses Freja Pedersen iført sin Rotary-jakke med de mange pins, som hun har fået fra andre unge udvekslingsstuderende fra hele verden. (Privatfoto)

Hårlev: Hvert år sender de danske Rotary-klubber unge på udveksling i hele verden. Formålet er, at de unge lærer nye kulturer, og måske et nyt sprog, at kende, møder unge udvekslingsstudenter fra hele verden og får en oplevelse for livet.

I udvekslingsåret 2019-2020 var Freja Pedersen fra Køge på udvekslingsophold i Brasilien. På Hårlev-Karise Rotary Klubs møde den mandag den 31. august kan du høre Freja fortælle om, hvorfor hun valgte at tage af sted, hvad hendes forventninger var, hvordan opholdet forløb, og hvordan det har været at komme retur til Danmark.

Grundet corona-virus er al udveksling aflyst i perioden 2020-2021. Næste periode bliver derfor 2021-2022. En del af de unge, der skulle have været sendt afsted i 2020-2021, får lov at udskyde deres afrejse til næste år. Det betyder, at der bliver rift om pladserne i den efterfølgende periode.

Man kan læse mere om Rotarys udvekslingsprogram (YEP, som står for Youth Exchange Program) på rotary.dk/sections/yep.

Man er også velkommen til at deltage i mødet den 31. august, det foregår i Hårlev-Hallens cafeteria, mødet starter kl. 18.30 og det er gratis. Da mødet starter med lidt let forplejning, er tilmelding påkrævet og kan ske til Jeanette Press på 40603356 senest den 27. august.

Skriv en kommentar