(Last Updated On: 23. marts 2020)

Endnu holder tandlægerne åbent for akut behandling

Tandlægerne på Stevns er klar til at tage mod akutte patienter. (Colourbox)

Sundhed: Nogle af de mindre forretninger i sundhedssektoren, som stadig tilbyder service, er tandlægerne på Stevns.

Store Heddinge

Stevnsbladet har kontaktet tandlæger i Store Heddinge, Strøby Egede og Hårlev, og alle melder sig klar til at tage mod en akut tandbyld.

Men fælles for alle tandlæger kræver det telefoniske aftaler for akut behandling. Man kan ikke bare møde op med en tandskade.

I Store Heddinge holder Stevns Kommunale Tandpleje åben, men tilbyder kun tandpleje til alle børn og unge under 18 år.

På Nytorv holder tandlægehuset Bay tilsvarende åben, og man skal også her ringe først i telefonåbningstiden.

Strøby Egede

Tandlæge Ravn i Strøby Egede har indtil videre også åbent for akutte behandlinger, og man følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen om at gennemføre kritiske funktioner.

Det drejer sig om behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer, fyldninger og igangværende bøjlebehandling.

Hårlevtandlægerne

Grethe Hindsø og Anne-Marie Holk holder tilsvarende åbent for akutte tilfælde.

Også her skal der ringes først, og man gør klogt i at besøge tandlægernes hjemmesider, for der kan ske ændringer hele tiden.

Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer, som beskriver, hvordan bl.a. tandlæger skal håndtere COVID-19, gælder formodentlig til og med juni 2020.

Udover tandlægerne på Stevns er der fortsat Tandpinevagtordningen i Region Sjælland, som tilbyder akut tandlægehjælp til voksne og børn, og som kan kontaktes på telefonnr. 29 60 01 11
sky

Skriv en kommentar