(Last Updated On: 14. november 2017)

Af: Betina Baden, fri kandidat fra Strøby Egede

Siden flertalsgruppens dannelse, har den frie og kritiske debat mellem partierne været sparsom. Der har været antræk til kritisk debat hist og pist, men ellers har partierne i flertalsgruppen gået gåsegang.

Det var en god ide at skabe ro i kommunalbestyrelsen efter Venstres interne magtkampe, men »når du strammer garnet, kvæler du jo barnet« – og barnet er i den forbindelse den frie og kritiske debat mellem forskellige politiske partier. Vi skal kunne debattere kritisk med hinanden, uden at det skal lede til samarbejdsmæssige eller personlige konsekvenser.

Den intelligente leder formår at lede de frie stemmer, og skabe et klima indadtil og udadtil, hvor kritikken øger kvaliteten af den politiske ledelse af Stevns Kommune.

Jeg kan blot konstatere, efter adskillige valgmøder og læserbreve, at det er lykkes ledelsen af flertalsgruppen, at kvæle »barnet«, og derfor var det imponerende, at Enhedslisten på valgmødet i Strøbyhallen søndag aften indrømmede, at der er tale om et valgbudget fra flertalsgruppens side af.

Betina Baden
Strøby Egede
Fri Kandidat

 

Skriv en kommentar