(Last Updated On: 16. februar 2021)

Salon Klint indgår partnerskab med det danske frisørkoncept Park Styling, der har fokus på bæredygtighed.

Charlotte Klint Hviid har været selvstændig siden 2000. Nu gør hun sin frisørsalon i Algade ved Nytorv bæredygtig. (Pressefoto)

Store Heddinge: Indehaver af Salon Klint, Charlotte Klint Hviid har været selvstændig frisør siden 2000.

De første fire år lejede Charlotte sig ind i en salon, hvorefter hun i en årrække drev salon fra privaten. Siden 2013 har Salon Klint haft lokaler på Algade ved Nytorv.

Her i begyndelsen af 2021 har salonindehaveren indledt et samarbejde med Park Styling, som er et dansk frisørkoncept med fokus på bæredygtighed og faglig udvikling, og salonen skifter nu navn til ’Park By Klint’.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det nye samarbejde, som giver os mange fordele. Vi får alle produkter et sted fra, og de er danske samt økologiske i det omfang, det er muligt. Derudover bliver vi en del af et professionelt fællesskab med de andre Park-partnere, som vi kan udveksle ideer og erfaringer med. Det bliver rigtig godt, siger Charlotte.

Foruden Charlotte er der to ansatte i salonen. Marianne Bruun er ansat som frisørassistent, og i oktober startede Maria Kjellerup som frisørelev.

Bæredygtighed og kvalitet

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør.

Park Styling fører sin egen serie af skånsomme produkter, hvor der er pant på emballagen. Desuden kan personalet komme på kursus regelmæssigt og indgår også i et landsdækkende erfa-netværk med de andre partner-saloner.

Der er flere end 50 Park Styling saloner landet over. Park Styling blev lanceret i 2018 og har hovedkvarter i Kolding.

Skriv en kommentar