(Last Updated On: 21. juni 2021)

John Dalsgaard Jensen stiller op som den frustrerede madfar og kandidat for Venstre til kommunalvalget, læs Stevnsbladet 16. juni. Et indlæg, hvor man kan være i tvivl, om det er partiet Venstres budskab til kommende kommunalvalg, eller et af Madfar Johns egne valgbudskaber. ”Madfar med fingrene i farsen”.

Eller skyldes frustrationen, at ikke alle er enige med ham i, at han nu også ved bedst, hvad bedst er, for flertallet på plejehjemmene. Nemlig at de får mad fra ”Madfar”, som Madfar kan lide det. Ikke som vor mor lavede det. Mormormad.

Hvor Madfars mad tildels er opvarmet mad, som f.eks. biksemad, og dertil spejlæg. Spejlæg lavet efter Hotherhavens vejledning. De fleste ved godt, hvad mormad er. Frisklavet varm mad hver dag. Råvarerne kan udmærket være de samme, som madfars opvarmede mad. Men der sker nu noget med den nedkølede mad. Og duften er ikke den samme, uanset hvor meget den bliver piftet op, som Madfar John gør, med opvarmede grøntsager.

Venstrekandidaten skriver, at han bliver ked af det, når jeg (I) får det dårligt over maden. John D. Jensen, jeg får det ikke dårligt over de råvarer, der bliver brugt til fremstilling af maden på plejehjemmene. Og er heller ikke i tvivl om, det er et dygtigt personale, der tilbereder den. Kritikken går udelukkende på, at den gode mad, der laves, bliver kølet ned, for derefter at blive serveret som opvarmet mad. Noget de fleste kommuner arbejder på at lave om. Se til nabokommunerne. Eller læs hvad Ældresagen anbefaler.

At en undersøgelse, lavet af Stevns Kommune, fortæller at en del af plejehjemsbeboerne generelt er tilfredse, der kunne samme jo også fortælle, en del af borgerne generelt er utilfredse.

Jeg har fuld respekt for John Dalsgaard Jensens, Madfar, Bostedsmedarbejder og Venstrekandidat til Kommunalvalget, frivillige arbejde, men finder det smagløst at tage demente og andre plejehjemsbeboere som gidsler i John Dalsgaard Jensens valgkamp og politiske hvervekampagne for stemmer. Det må gøres uden for plejehjemmene med hans grillede valgflæsk og opvarmede kartofler med persillesovs.

Bjarne Hilmersson
Strandmældevej 2
Strøby Egede

Skriv en kommentar