(Last Updated On: 9. marts 2020)

Bilen udbrændte totalt og måtte køres væk af SOS Dansk Autohjælp. (Foto: Kirsti Clement)

Hellested: Natten til lørdag modtog politiet en anmeldelse fra en borger, der ved en 01-tiden var blevet vækket af et høj brag.

Manden, der bor ved Elverhøjvej lidt uden for Hellested, var stået ud af sengen og gået udenfor, hvor han kunne konstatere, at en personbil med tre passagerer var kørt frontalt ind i et træ, hvilket havde forårsaget den høje lyd.

Bilens fører bakkede bilen og forsøgte at køre videre, og da vidnet kunne se, at det røg fra bilens bund, ringede han først til politiet og derefter fulgte han efter bilen – i behørig afstand.

Kort efter kørte bilen ud på en mark og brød i brand. Samtidig ankom politiet til stedet, og det lykkedes dem at få fat i alle implicerede personer, som viste sig at være tre polske mænd på hhv. 37, 47 og 52 år, der alle var tydeligt berusede.

De tre mænd blev alle anholdt og tilbageholdt, da ingen ville vedkende sig at have siddet bag rattet.

Senere fik politiet dog klarlagt, at den 37-årige, som ikke havde kørekort, kunne mistænkes for at have været fører, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve. Uheldet skete ifølge den 37-åriges forklaring på grund af et teknisk svigt med bilen i det ene baghjul, så han mistede kontrollen over køretøjet.

Alle tre er nu løsladt.

Bilen udbrændte totalt og blev lørdag middag afhentet af SOS Dansk Autohjælp.

Der skete ingen personskade ved trafikuheldet.

Skriv en kommentar