(Last Updated On: 4. oktober 2019)

Store Heddinge: Der var fuld fart over feltet, da årets Bankoshow blev skudt i gang i Stevnshallen.

Dørene åbnede kl. 18, og der var kø ved indgangen. Lokale bankoentusiaster ville nemlig sikre sig de rigtige pladser – og måske også faste pladser – hvor der helt sikkert er ekstra held ved bankopladerne, når et overflødighedshorn af gaveregn skulle fordeles til de heldige vindere.

Musikken fyldte højttalerne præcis kl. 19.30, for så startede showet, og der skulle spilles om mere end 900 gevinster leveret af lokale sponsorer.

Team Banko Carl forstår at levere et show, hvor det flyder med numre i mere end en forstand. Der er traditionen tro også underholdende numre på scenen, hvor publikum skal dyste med hinanden.

En af aftenens sjove indslag var, da tre ægtepar skulle dyste om at spise en flødeskumskage på den hurtigste tid. Og udfordringen bestod i, at her var det manden, der skulle fodre kvinden med kagen, til stor morskab for både børn og voksne. Konkurrencen var skarp, og der skulle næsten målfoto til at finde vinderparret.

De mere end 500 fremmødte fik en forrygende tirsdag aften, og arrangørerne fra Sydstevns G. & I. og de mange frivillige hjælpere kan se tilbage på en meget vellykket aften.
kic

Skriv en kommentar