(Last Updated On: 31. maj 2017)

Hårlev: Der var mødt 28 frivillige fra foreninger for at få gode tips og tricks til fundraising, da Line Holst, selvstændig konsulent fra Strøby Egede, kom og fortalte om, hvor og hvordan foreningerne kan søge penge til deres aktiviteter.

Vigtige spørgsmål og råd

Et af Line Holsts klare budskaber var: “I skal være stolte af jeres arbejde. I gør en stor forskel, som fondene rigtig gerne vil støtte.” Et andet budskab var “Forbered jer i god tid. Kend fondenes tidsfrister, og vær klar på, hvad I gerne vil søge til, før I kontakter fondene.” Der blev stillet mange spørgsmål, taget mange noter og givet masser af stof til eftertanke.

Flere debatemner på vej

Som afslutning på aftenen fik medlemmerne også mulighed for at komme med ønsker til Stevns Frivillighedscenters kommende medlemsmøder.

– Der var stor interesse for emnet “Sociale medier”, og hvordan man, som forening, kan bruge de sociale medier. Et andet emne var lay-out af brochurer og PR-materialer. Stevns Frivillighedscenter vil følge op på ønskerne, fortæller daglig leder, Lena Bjerrum Bach, fra Stevns Frivillighedscenter.

 

Skriv en kommentar