(Last Updated On: 27. februar 2015)

revy3Stevns Amatør Scene kridter scenen op med deres nye vinterrevy, ”En streg i kridtet”, der netop har haft premiere

VALLØBY: Det er en fordel at være lokal, da revyen har stribevis af kærlige henvisninger til enten begivenheder, hændelser eller offentlige personer på Stevns, og i skikkelse af amatørskuespillerne nævnes turistchefen, Venstres seneste to borgmestre, formanden for Stevns Forsyning og Store Heddinges førende tøjhandler mm., som nok fortjener Ridderkorset for sine gode ideer og initiativer for at bevare Store Heddinge som en god handelsby med flere forretninger.

Revyen indeholder mange små finurligheder og der leges så herligt med ordene bl.a. i nummeret ”Nyt fra borgerforeningen”, hvor et ”krokus-kursus” / croquis kursus med nøgne damer, står på dagsordenen…

Så revyen er fis og ballade, sjove tekster, morsomme sketch og et kærligt klap: ”Fyn er fin, Feddet er fed, Stevns er stedet” og to timer i herligt selskab med Amatørscenen.

Revyen har haft premiere og spiller i Rødvig den 28. februar på Harmonien samt på Traktørstedet Højeruplund lørdag den 14. marts, søndag den 15. marts og lørdag den 14. april.
Revy5 Revy13 Revy10

 

Skriv en kommentar