(Last Updated On: 23. marts 2020)

Folk valfartede til Stevns Fyrcenter i weekenden

Weekendens gode vejr lokkede mange udenfor. Det mærkede man også på Stevns Fyrcenter, hvor der lørdagen igennem kom mange besøgende. Stevns Kommune har nu aflåst porten ind til området. (Foto: Dan Christensen, Stevns Fyrcenters Venner)

Corona: Stevns Kommune valgte i weekenden at lukke for offentlig adgang til Stevns Fyrcenter med virkning fra søndag den 22. marts.

Det skyldes, at der lørdag var alt for mange besøgende i området. De mange mennesker blev hurtigt til en overskridelse af forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Porten ind til fyrcentret er derfor blevet aflåst indtil videre. Der er dog stadig adgang til området via Trampestien.

Der var også en del weekendtrafik med biler gennem Højerup, de fleste med kurs mod Højeruplund og den gamle kirke, som i øjeblikket holder åben i weekenderne. Selskabet Højeruplund, der passer området og kirken, valgte søndag at sætte en person ved kirkeindgangen, så kun et lille antal mennesker blev lukket ind ad gangen. Det skriver Dagbladet.

Parkeringspladsen er fortsat åben, og her opfordres til at vise hensyn og undgå at komme for tæt på hinanden ved ind- og udstigning af bilerne.

Skriv en kommentar