(Last Updated On: 21. december 2017)

Hjerteforeningens Motionsklub Stevns inviterer for 38. gang til den traditionelle nytårsgåtur i den dejlige Gjorslev Bøgeskov

Frisk luft, motion og hyggeligt socialt samvær nytårsdag. (Foto: Hjerteforeningens Motionsklub Stevns)

Gjorslev Bøgeskov: Med rester af nytårsbobler i kroppen og ønsker om et sundere 2018 går tusindvis af danskere hvert år med på Hjerteforeningens gåture nytårsdag. Kom og vær med, lyder opfordringen fra Motionsklubben.

– Et nyt år starter for mange med ønsker om en sundere livsstil, og det gavner hjertet. Gå-motion er god motion, og gang kan være med til at nedsætte både blodtryk og kolesterol. En anden fordel er, at gang er en social form for motion, hvor du samtidig kan tale med familie og venner, siger Nicolai Porslund, formand for Hjerteforeningens Motionsklub, Stevns og fortsætter:

– Du behøver kun et par gode sko eller støvler – så er du i gang og har taget det første skridt, og det bliver nemmere at fortsætte den aktive gang resten af året.

Gåstart 1. jan kl. 12

Turen finder sted mandag den 1. januar med start mellem kl. 12 og 13.30, og man skal være i mål senest kl. 15.

Gåturen er på cirka fem kilometer, og mødestedet er på det grønne område ved havnen i Gjorslev Bøgeskov.

Alle kan være med, der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage.

Bingo med gode præmier

Der er på ruten opsat 12 store Hjertetavler, og alle får tilbudt et gratis Bingo-kort, hvorpå der kan vindes gode præmier for såvel børn som voksne. Man afkrydser på sin Bingo-plade, så husk en blyant.

Efter turen serveres varme drikke, frugt og småkager.

– Vi er fra Hjerteforeningens Motionsklub, Stevns rigtig glade for vores sponsorer. Østsjællands Andelsvaskeris Fond er hovedsponsor for arrangementet og DagligBrugsen i Rødvig sponsorerer frugt og kage. Vi glæder os meget til at se jer, slutter formanden.

 

Skriv en kommentar