(Last Updated On: 25. juni 2020)

Claus Pedersen har haft et par stille måneder på Klinten Konference og Hotel, men nu er gæsterne og aktiviteterne ved at vende tilbage. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: Efter flere måneder uden gæster eller anden aktivitet, er Klinten Konference og Hotel nu kommet godt i gang igen.

Personalet er tilbage i fuldt tal, og aktiviteterne og de overnattende gæster er så småt begyndt at vende tilbage. Også bookningerne for de kommende uger tikker ind.

– Det ser yderst fornuftigt ud. Vi har stadig ledige værelser, på nær i uge 31, som nu er fuldt booket, fortæller hoteldirektør Claus Pedersen.

Han tiltrådte stillingen sidste efterår og har siden haft travlt med at lære stedet at kende og har desuden arbejdet på flere forskellige nye tiltag, som bl.a. skulle åbne de lokales øjne for stedet. Så kom coronaen, alt lukkede ned og planerne blev sat på pause.

Men nu er der igen god aktivitet på det HK-ejede Klinten Konference og Hotel. Det er blandt andet lanceringen af et par gode sommertilbud med hhv. 3- og 5-dages ophold, som har hjulpet gæsterne tilbage. Også vindmølleprojektet ved Kriegers Flak giver overnattende gæster i hotelværelserne.

Og som noget nyt er det nu muligt at nyde et lækkert aftenmåltid fra det nye á la carte menukort med tre forskellige forretter, fire hovedretter og tre slags dessert at vælge imellem. Fredag er der fast grillaften.

Restauranten har åben alle ugens syv dage, og det er ikke kun for hotelgæsterne. Folk, der kommer ind fra gaden, er også meget velkomne. Man kan vælge at sidde inden døre eller udenfor og nyde den gode mad og ikke mindst udsigten.

Ligesom så mange andre, så glæder hoteldirektøren sig også over, at den normale hverdag, og snart sommerferien, er på vej, og han er fortrøstningsfuld, også i forhold til efteråret, hvor der er flere konferencer og fester i ordrebogen.
rmh

Skriv en kommentar