(Last Updated On: 13. august 2019)

Hvornår åbner den ny genbrugsplads i Hårlev? spørger en læser. (Foto: Henrik Weiergang)

Hårlev: Stevnsbladet har aktive læsere, og det er vi glade for, fordi det er med til at holde lokalavisen levende, og gøre det muligt at knytte bånd mellem stevnsboerne.

Er arbejdet gået i stå?

I sidste uge modtog vi et foto af det sted i Hårlev, hvor der er planlagt en ny genbrugsplads på Toftebovej 11.

Vores læser undrer sig over, at arbejdet tilsyneladende er gået i stå, og beder os finde ud af hvornår denne nye flotte plads åbner, så stevnsboerne kan komme i gang med en endnu bedre genbrugssortering.

Snart åbent hus

Det har vi spurgt Argo om, som svarer, at den nye plads i Hårlev ganske rigtigt er under etablering, men entreprenør og håndværkere er som alle andre, og efter aftale, løbet ind i ferieperiode, men at byggeriet genoptages i løbet af august.

– Pladsen forventes at stå færdig og klar til brug i starten af 2020 og vil blive en super ny plads med en nedsænkede containere til alle de tunge fraktioner, meget lig pladsen på Tangmosevej i Køge, oplyser miljø- og udviklingsmedarbejder Lena Hjalholt fra Argo, og hun tilføjer:

– Og selvfølgelig med mange containere til sortering samt venligt guidende personale. Vi planlægger at afholde en ”åbent hus dag” i løbet af efteråret, hvor borgere kan komme og se pladsen under etablering, siger hun til Stevnsbladet.
sky

Skriv en kommentar