(Last Updated On: 30. marts 2022)

Ordet ’general’forsamling får den helt rigtige betydning, når Nicolinelunds grundejere afholder den seance den 5. april 2022.

Generalen = institutionens udstykker, der sætter og har sat dagsorden.

Formanden har meldt ud, at ligegyldigt hvad der foreslås og eventuelt vedtages ved flertal, så er det generalen, som bestemmer og svinger taktstokken, og intet bliver til virkelighed, hvis det ikke falder i generalens smag.

Tænk, at vi efter snart 6 år stadig er underlagt restriktioner, som begrænser udviklingen i Nicolinelund.

Foreningen har ingen visioner og der sker ikke en “skid”, hvilket gør, at alle grundejere har et værditab på deres bolig, som de har købt og betalt, inkl. de fællesområder, som vi blev præsenteret for, da vi købte.

Efter 6 år løber generalen stadig rundt og blander sig i frøblandinger, fælleshusreglement og flere andre ting, og til det kan man bare sige, hvad rager det dem, hvad vi vil med det, som er vores.

Generalen har efter vores køb ændret på forholdene, der er ingen tegninger eller dokumentation for flere af de områder, vi skal overtage, alleens træer er rådne og de er forøvrigt også klippet forkert.

Vi har haft folk fra kommunen ude og gennemgå området. De kan desværre ikke ændre eller hjælpe os, da det er privat udstykning. Som kommunen siger, er det op til grundejerne selv, hvor meget man skal finde sig i og da man har flertal i bestyrelsen, bør det være en formssag.

Selv pigtråden kan ved et flertal fjernes.

Kommunen et indstillet på at hjælpe os med diverse dispensationer, både når det gælder udgange til Stevnsvej eller Hybenrosevej.

Jeg har gennem 5 år forsøgt at få gang i udviklingen. Nu gider jeg ikke mere, da enigheden om området ikke eksisterer.

Læs mine læserbreve på Stevnsbladet.dk: “We are still dreaming”, så ser I, hvad der burde være sket og hvilke nye visioner, jeg mener “vores” område Nicolinelund kunne bære og være tjent med.
Nicolinelund er vel snart den eneste forening, som ikke har ansøgt Nodea Fonden om midler til legeplads og bålplads mm., fordi alle initiativer, som ikke passer ind, bremses af generalen; spændende hvor længe det skal fortsætte.

Håber, at grundejerne får afholdt et godt møde og sparket generalen til hjørne, da denne er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde.

Allan Olsson
Nicolinevej 69
Strøby Egede

Skriv en kommentar