(Last Updated On: 27. august 2019)

Mette Rønne er eneste skuespiller på scenen i forestillingen Den Komiske Tragedie. (Pressefoto)

Teater: Når Stevns Teaterforening tirsdag den 3. september kl. 19 afholder sin årlige generalforsamling i Snurretoppen, vil der også i være teaterforestilling på programmet.

Det bliver Teatret Kulturmarkt med stykket Den Komiske Tragedie, om angsten for at fejle – om at satse alt alligevel og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det, man drømmer om.

Det er en historie om at blive sig selv og om at lytte til den lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt.

At finde sin rolle

Den Komiske Tragedie er historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke. Det er en anderledes poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og ja… skuespillet.

En skuespiller og hendes rolle skal sammen indtage scenen. Men det går ikke helt som planlagt. Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over.

Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan hele vejen igennem?

Den Komiske Tragedie spiller kl. 20.00 og billetter koster 60 kroner. Prisen inkluderer ost og vin, som serveres efter stykket.
rmh

Skriv en kommentar