(Last Updated On: 29. marts 2022)

Har du lyst til at blive en del af et fællesskab omkring Rytterskolen – og har du idéer til aktiviteter og arrangementer?

Rytterskolen i Lille Heddinge har tidligere lagt klasseværelse til en skoledag for 100 år siden med Fru Findsen ved tavlen. Det var dengang Østsjællands Museum brugte huset til deres arrangementer. (Arkivfoto: Østsjællands Museum)

Lille Heddinge: Så mød op, når Stevns Bibliotekerne holder infomøde under overskriften ’Gang i Rytterskolen?’.

På mødet kan du være med til at påvirke fremtiden og indholdet i aktiviteterne omkring Rytterskolen og få en fod indenfor, hvis din strikke-, læse- eller diskussionsklub har lyst til at mødes i hyggelige og anderledes omgivelser.

Den gamle rytterskole i Lille Heddinge hører under Stevns Bibliotekerne, og bliver i dag allerede brugt til forskellige aktiviteter.

– Vi har en læsekreds, som mødes fast en gang om måneden. Vi bruger den gamle skolestue til mindre foredrag og vi har brugt haven til sangarrangementer. Så mulighederne herude er mange – og vi kunne godt tænke os at finde ud af, om der er borgere, der går rundt med gode idéer, som kan vækkes til live i de charmerende rammer, som er omkring den gamle skole, udtaler Dorte Gagnér fra Stevns Bibliotekerne.

Har du lyst til at høre mere? Så mød op på Rytterskolen i Lille Heddinge til en kop kaffe og en uforpligtende snak den 4. april fra klokken 19 til 20.

Skriv en kommentar