(Last Updated On: 11. august 2020)

Tim Schou fra Stevns lægger stemme til den mandlige hovedrolle ’Kvist’ i animationsfilmen ‘Trolls på verdensturné’.

Store Heddinge: Trolls er tilbage, og denne gang skal de på deres første verdensturné. Det bliver et eventyr uden lige, og undervejs opdager de, at der er mere end én slags Trolls: Det viser sig, at der er hele seks forskellige troldestammer – med hver sin musiksmag spredt udover kloden.

De to hovedroller, Poppy og Kvist, tager på verdensturné i Trolls 2. (Foto: Universal Pictures)

Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken, selvom de spiller hver deres genre? Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls, synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs?
Animationsfilmen ’Trolls på verdensturné’ har original musik af Justin Timberlake og er instrueret af Walt Dohrn.

Den mandlige hovedrolle, ’Kvist’ bliver speaket af sanger og sangskriver Tim Schou, der tidligere har lagt stemme til et par andre ting, og han har endvidere sunget en række introsange til forskellige Disney film og serier.

Tim Schou er født og opvokset på Stevns, og han vender ofte hjem til sin hjemegn. Snart kan man høre hans tale og sang i Snurretoppens højtalere, når han lægger stemme til Kvist. (Bjarne Hyldgaard)

– Men det her er helt klart min største speak rolle, og det har været magisk at få lov at lege med materialet og lidt af en oplevelse at stå med Justin Timberlakes råspor i ørerne og prøve at gøre ham kunsten efter på dansk, samtidig med at skulle give karakteren ’Kvist’ mit eget twist, fortæller Tim Schou til Stevnsbladet.

– Jeg elsker at dubbe og lægge stemme til tegnefilm. Det er simpelthen noget af det sjoveste, man kan få lov til at lave. Men det er også hårdt og stressende, fordi det går så stærkt – og tid er penge når man først er igang, så man får ikke mange forsøg til at lægge klatten, forklarer Tim Schou, der netop nu er klar med sine nye single “Where You Are”, der udkommer torsdag den 13. august.

’Trolls på verdensturné’ vises med dansk tale og sang. Udover Tim Schou er bl.a. Stine Bramsen, Lise Baastrup, Jesper Binzer og Rasmus Botoft stemmerne bag de musikalske Trolls.

Filmen vises i Snurretoppen den 15., 23. og 29. august samt 6. og 20. september.
rmh

Skriv en kommentar