(Last Updated On: 9. marts 2021)

U12/U13 drengene var så klar til en gang fodboldtræning efter flere måneders ufrivillig pause. (Foto: Mikkel Hoffman-Rasmussen)

Store Heddinge: Efter mere end to måneders pause blev det i sidste uge endelig, endelig tilladt at ’komme på græs’ igen, noget som mange uden tvivl har set frem til. Det gjaldt også ungdomsspillerne i Store Heddinge Boldklub (SB), som har træning med flere ungdomshold i løbet af ugen.

Klubbens formand, Mikkel Hoffmann-Rasmussen oplyser, at 26 af klubbens U12/U13 drenge mødte op til træning torsdag eftermiddag.

– Grundet forsamlingsforbuddet på maksimalt 25 personer, som der jo er i forbindelse med udendørs træning i øjeblikket, betød det, at vi måtte dele spillerne op i to hold, der trænede i hver sin zone, siger Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

Opdelingen til trods kunne formanden berette om stor gensynsglæde og et hold spilleglade drenge med fuldt fokus på bolden.

Han og klubbens øvrige frivillige og trænere glæder sig over igen at kunne invitere til boldspil og fællesskab i fodboldklubben, der i år kan fejre 100 års jubilæum.
rmh

Skriv en kommentar