(Last Updated On: 27. august 2015)

Ladies NightFra sidste års modeshow til Ladies Night i Stevnshallen. (Arkivfoto: Charlotte Skøtt)

STORE HEDDINGE: Lyserød Lørdag er en aktivitet, hvis mål er at skabe opmærksomhed omkring brystkræft og indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. Dagen falder i år den 3. oktober.

”På Stevns har der i flere år været en flot opbakning til de forskellige arrangementer, og der er taget mange gode initiativer for at skaffe penge til den gode sag – og tusind tak for det”, fortæller Anny Borch Jensen fra Kræftens Bekæmpelse på Stevns, og fortsætter:

”I 2014 lavede vi et helt anderledes arrangement, nemlig Ladies Night, som fik en vældig flot opbakning, og vi håber, at mange vil bakke op igen i år, hvor vi laver et lignende arrangement. Der er ændret på nogle ting i forhold til sidste år, men konceptet er det samme. Der bliver lidt mere luft i programmet i år, og det er nummererede pladser, så flere der køber billet sammen, kommer til at sidde sammen”, forklarer hun.

Der bliver spisning og underholdning i Stevnshallen – kun for kvinder. Underholdningen gives blandt andet af Stevns Friluftsscene, og som sidste år bandet ”Wood Emblem and the Corky Potion”. Desuden vil der være omkring 20 salgsboder, forskellige lotterier samt modeopvisning med tøj med mere fra stevnske handlende – og modellerne er friske lokale kvinder og børn.

”Til lotterierne har vi brug for nogle gevinster, som vi håber de stevnske forretninger og firmaer vil sponsorere, ligesom vi håber, at mange vil støtte med et beløb til at dække omkostningerne og være med til at sikre et pænt overskud til kampen mod brystkræft”, siger Anny Borch Jensen.

Har man lyst til at støtte med gevinster eller et økonomisk tilskud, kan man kontakte Anny Borch Jensen på 56504095 eller 29247726 eller på e-mailen annyborch@mail.dk, gerne snart.

Billetter til Ladies Night kan købes fra den 7. september. Se mere herom i Stevnsbladet den 5. september.

Skriv en kommentar