(Last Updated On: 3. marts 2020)

Anette Mortensen bliver også Venstre Stevns’ borgmesterkandidat ved næste kommunalvalg. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Efter partiets ordinære generalforsamling på Restaurant Harmonien fortsatte Venstre Stevns aftenen med ekstraordinær generalforsamling, hvor partimedlemmerne skulle vælge borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg i 2021.

Da ingen andre havde meldt deres kandidatur, var nuværende borgmester, Anette Mortensen, eneste kandidat, og hun blev genvalgt med klapsalver fra forsamlingen.

God stemning på rådhuset

Forinden var der anerkendende ord fra partikollega og kommunalbestyrelsesmedlem Bjarne Nielsen, som blandt andet roste borgmesteren for hendes medvirken til en mere positiv og afslappet stemning blandt de ansatte på rådhuset i Store Heddinge.

– Det er tydeligt at mærke, at der er sket en ændring. Medarbejderne på rådhuset har sænket skuldrene og fået smil på læben, og det har de, fordi de føler sig trygge. Du har skabt rammerne for den gode stemning. Der er også kommet en fornuftig atmosfære i kommunalbestyrelsen, sådan som der også har været tidligere, fremhævede Bjarne Nielsen.

Borgmesteren kvitterede med at takke Bjarne og de to øvrige kommunalbestyrelsesmedlemmer fra Venstre, Jacob Panton-Kristiansen og Flemming Petersen, for deres indsats og fantastisk samarbejde.

– Jeg glæder mig over den positivitet og fremgang, som jeg oplever hver dag. Stevns Kommune er ikke længere den kommune man kigger på, når der er kommunal ballade, sagde Anette Mortensen, der endvidere fremhævede Besøgscentret og væksten i erhvervsliv og turisme, som positive forhold.

Til gengæld fremhævede hun området børn og unges trivsel som en politisk opgave, der skal prioriteres mere.

– Og så har jeg en drøm om, at vi bliver væsentlig flere Venstrefolk i kommunalbestyrelsen efter næste kommunalvalg, sluttede borgmesteren.
rmh

Skriv en kommentar