(Last Updated On: 1. juni 2021)

Line Krogh Lay (R) blev overbevisende genvalgt som folketingskandidat.

Politik: I marts måned blev Line Krogh Lay (R) valgt som sit partis spidskandidat til det forestående kommunalvalg den 16. november i år.
Og i sidste uge blev den radikales førstedame på Stevns genvalgt som radikal folketingskandidat i hele Faxekredsen.

Enstemmigt genvalgt

De radikale kommuneforeninger i Stevns og Faxe holdt den 19. maj et virtuelt opstillingsmøde til valg af folketingskandidat i Faxekredsen.

– Da begge kommuneforeninger har været særdeles tilfredse med at have Line Krogh Lay som folketingskandidat for opstillingskredsen, har bestyrelserne indstillet at Line genvælges og derfor ikke været opsøgende i forhold til at finde andre kandidater, fortæller formand for de radikale på Stevns, Bjarne Hendrichsen, og fortsætter:

– Vi oplever, at vi med Line Krogh Lay som folketingskandidat er rigtig godt repræsenteret og vi sætter desuden stor pris på den store indsats hun lægger i sit politiske arbejde, slutter Bjarne Hendrichsen, som selv opstiller til KV21 på Stevns.

Line Krogh Lay blev enstemmigt valgt uden modkandidat.

– Jeg er meget taknemmelig for at være blevet enstemmigt genvalgt som Faxekredsens folketingskandidat, så jeg kan fortsætte mit arbejde for kredsen. Det betyder meget for mig at være opstillet her i den kreds hvor jeg bor, og med en solid base i Faxekredsen og Køgekredsen ser jeg frem til at arbejde videre for at styrke Region Sjælland, siger hun og fortsætter:

– Faxekredsen har brug for stærkere repræsentation på Christiansborg, så vi kan medvirke til at sætte dagsorden, så vi kan skabe økonomisk, grøn og social bæredygtig udvikling i vores område, siger Line Krogh Lay, der nu kan gå til et kommunalvalg med et styrket mandat fra sit partis bagland.
sky

Skriv en kommentar