(Last Updated On: 23. september 2021)

På trods af 100 års jubilæum bliver det årets eneste arrangement

Fra tidligere loppemarked i Solgårdsparken. (Arkivfoto: Klaus Slavensky)

Festdag: Solgårdsparkens Støtteforening har ryddet op i sine gemmer, og afholder et stort loppemarked søndag den 26. september fra kl. 10-12:30.

– Vi har på grund af coronaen ikke kunnet afholde loppemarkedet i snart to år, fortæller støtteforeningens formand Carl ’Olli’ Pedersen, der til gengæld kan glæde entusiaster udi loppemarkeder med, at der er ekstra fine ting denne gang, som har overvintret på foreningens sparsomme lagerplads.

– Vi får alle borde i brug, og opdeler som altid varerne i overskuelige underafdelinger med f.eks. porcelæn, teknik osv. Vi har også mindre møbler, men ikke så mange som vi plejer, fortæller Carl ’Olli’ Pedersen, der traditionen tro, vil være auktionarius når der skal indhentes hammerslag på de helt særlige ’lopper’ ved 11:15-tiden.

Stort vin-lotteri

Formanden og de mange frivillige er naturligvis kede af, at der blot afholdes et enkelt arrangement i jubilæumsåret, men til gengæld glæder de sig til næste års musikarrangementer, som er i fuld gang med at komme i kalenderen.

– Vi håber, at se mange til loppemarkedet, og vi har brug for det overskud vi normalt får på cirka 30.000 kr., som går til arbejdet med Solgårdsparken, siger Carl ’Olli’ Pedersen, der også kan oplyse, at efter corona-restriktionerne blev lempet, har der været god gang i udlejningerne af festpladsen ved de røde pavilloner.

Ved samme pavilloner kan der den 26.9. erhverves drikkevarer undervejs i jagten på gode loppefund, og som altid afholder Solgårdsparkens Støtteforening et stort vin-lotteri, som har den fordel, at man straks kan se om man har vundet, hente gevinsten og smage på den, måske i nogle krystalglas, som man netop har købt.
sky

Skriv en kommentar