(Last Updated On: 6. august 2018)

Se billederne fra endnu en velbesøgt By Night i Store Heddinge med dejligt sommervejr. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Mange stevnsboer var draget til byen for at være med til årets anden og sidste By Night i Store Heddinge. Og der var masser at tage sig til for både børn og voksne.

Musikken spillede flere steder: Hitfingers på Nytorv, Class Jazz Quartet i gården bag Mediehuset, DJ’s i Løje’s Gård – til tider afløst af passende Line Dance musik, når El Paso danserne viste deres trin – og endelig strømmede henholdsvis græske toner samt musik fra »New Kids in Town« ud fra Café Algades gårdhave.

På parkeringspladsen ved SuperBrugsen viste Østsjællands Beredskab deres mandskabsvogne frem, og børnene fik lov at prøve brandmandsjakker og -hjelme samt vælte kegler med vandstrålen fra en brandslange. Det var ret sejt, kunne man se på børnenes ansigter.

Algade summede ekstra meget af liv med de mange udendørs spisepladser, som stort set var optaget det meste af aftenen, opstillede stande med politiske partier og lokale foreninger, fodboldspil og cykler – og butikkernes gode tilbud.

På Nytorv var der blandt andet en slidebane til børnene og modeljernbaner, badminton og dåsekast, mad- og ølboder, fuldt besatte borde og bænke.

Og alle vegne blev der hilst på familien, naboen og den gamle skolekammerat.

Vejret var dejligt, og det blev endnu en hyggelig og velbesøgt By Night i Store Heddinge.
rmh

 

Skriv en kommentar