(Last Updated On: 25. maj 2018)

Smilla (Sorø) og Frederikke (Rødvig roklub) med deres guldmedaljer. (Privatfoto)

Rødvig/Bagsværd: Årets første hjemlige roregatta bød på sol og sommer ved Bagsværd sø og gode resultater for Rødvig Roklub.

Patrick Klestrup deltog om lørdagen, både i singlesculler junior B 14-16år og i dobbeltfirer.

I single roede Patrick sig til en flot sejr i B-finalen – og det med en tid, der ville have rakt til en tredjeplads i A-finalen.

Men der var ikke tid til at hvile på laurbærene. Der var ikke engang tid til at få præmien, da han skulle ro dobbeltfirer lige bagefter. Sammen med Emil og Leander (Roskilde) og Peter (Sorø) roede Patrick et flot fejlfrit løb, som de vandt med knap syv sekunder.

Søndag skulle Patrick igen ro indledende i singlesculler. Det blev en gentagelse af lørdagens resultat: Nummer tre i det hurtigste heat og derfor deltagelse i B-finalen, som han vandt senere på dagen.

I A-finalen i dobbeltsculler med Peter (Sorø) blev det til bronze.

Frederikke Munch stødte først til regattaen om søndagen, hvor hun først vandt guld i junior C 12-14 år dobbeltsculler sammen med Smilla fra Sorø. Senere på dagen blev det til sejr i singlesculler.

– Vejrmæssigt og især romæssigt blev det en flot weekend med dejligt sammenhold mellem roerne, der er sammen i Roskilde kraftcenter, slutter Kim Rasmussen fra Rødvig Roklub.

Om 14 dage gælder en stor juniorregatta i Hamborg.

 

Skriv en kommentar