(Last Updated On: 5. juli 2021)

Store Heddinge: For et par uger siden så sommerferieperioden lidt trist ud for de morgensvømmere, der trofast møder op i Stevnsbadet hver morgen kl. 6.30 for at motionere i svømmehallens bassiner.

Der var nemlig varslet ændrede åbningstider i ferien, som betød, at svømmehallen først ville være klar til de badende gæster fra kl. 9.

– Vi har jo lige haft en lang periode med lukket svømmehal, og nu var vi endelig kommet igang igen, fortæller en af de trofaste morgensvømmere Mona Espensen, som var ulykkelig over udsigten til seks uger uden en daglig morgendukkert i svømmebassinet.

– Det er så rart at starte morgenen med en svømmetur, og når man så kommer hjem fra svømmehallen kan dagen begynde. Det er slet ikke det samme, hvis vi først kan komme i bassinet kl. 9, siger Mona Espensen, som derfor tog kontakt til Stevns Kommune for at klage sin – og de øvrige morgensvømmeres – sag.

Heldigvis var både Stevns Kommune og Stevnsbadets ansatte lydhøre overfor morgensvømmerne.

– Den glædelige nyhed er, at vi har fået fordelt personaleressourcerne, så vi kan have morgensvømmere klokken 7.30 til 9.00 og fra klokken 9.00 til 15.00 familier, alm. svøm og gæster til varmtvands, fortæller Yasmina Liv Zacares, der er leder af fritidsområdet i Stevns Kommune.

Således er der blevet rykket lidt rundt på arbejdstider og -skemaer, og åbningstiderne er nu ændret til kl. 7.30 alle hverdage, så de morgenfriske svømmere kan komme en tur i bassinet, næsten som de plejer.
rmh

Stevnsbadets åbningstider i sommerferien

Fra onsdag den 30. juni til søndag den 1. august er åbningstiden:

  • Mandag – fredag: kl. 07.30-15.00
  • Lørdag – søndag: kl. 09.00-15.00
  • Kl. 7.30-9.00 er kun for morgensvømmere

Uge 31:

  • Mandag den 2. august til og med torsdag den 5. august er svømmehallen lukket, da svømmehallen er udlejet til anden aktivitet.
  • Fredag den 6. august er svømmehallen åben fra kl.10.30-15.00
  • Lørdag og søndag, den 7. og 8. august er svømmehallen åben kl. 9.00-15.00

Kilde: Stevns Kommune

Skriv en kommentar