(Last Updated On: 22. april 2022)

Rønnede Golf Klub byder på pargolf og meget andet.

Dejligt ser det ud, her ved hul nr. 15, der netop er blevet færdigt. I horisonten skimtes Skovtårnet.
Sport: Det var da oldefar var dreng, at golf var overklassesport.
Sådan er det ikke mere, og Rønnede Golf Klub har mange tilbud i bagen til alle, og der er plads nok på græsset.
Derfor har klubben sat fokus på rekruttering af flere medlemmer til den hyggelig klub.

Golf er for alle

De garvede golfere har holdt formen ved lige under hele pandemien, og nu hvor foråret står for døren, så åbnes der op for nye golfere også.
– Vi har som noget helt nyt valgt, at tilbyde golf for begyndere i forskellige grupper, fortæller klubmanager og træner Claus Clausen, der selv kommer til at spille en stor rolle for de nye golfere.
Der er f.eks. ParGolf for ægtepar, kærestepar, naboer, kolleger og gode venner. Egentlig dækker navnet over noget som man kan gøre sammen, uanset relationer.
Der er også hold for Mænd og Golf, og Kvinder og Golf, som er hygge på øverste hylde, med bobler og andet godt. Forløbet strækker sig over 8 uger og kommer til at byde på meget mere end bare golf.
Der vil være ugentlig golftræning, men også banevandring, besøg på greenkeepergården, fællesspisning og masser af hygge på programmet.

Man kommer ud

I tider, hvor mange stadig holder det meste af sommeren hjemme i Danmark, er det rart at have noget at være fælles om. Noget som hele familien kan deltage i.
– Sådan er det med golfen og det skal vi være taknemmelige for, fortæller Claus Clausen, der også har valgt at give ungdommen et godt tilbud i kølvandet på pandemien.
– Vi håber selvfølgelig også, at vi med vores tilbud kan få flere nye golfere på banen, smiler Claus Clausen, der også selv glæder sig til at komme på græs igen.
Og de mange tilbud kan man læse mere om på www.roennede-golfklub.dk
sky

Skriv en kommentar